Doe een bod

 

Doe een bod is een nieuwe toevoeging aan onze website. De gedachte hierachter is, dat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om op deze leuke manier een kunstwerk aan te schaffen en zelf te bepalen wat men hier voor over heeft. Natuurlijk gaan wij uit van reeele prijzen en zullen we wisselend zelf een begin bod aangeven en dan weer U de vrije keuze laten.

De betreffende schilderijen zijn altijd te bekijken bij ons in de Galerie en daar ook af te halen. Ook kunnen wij het aangekochte aan U verzenden (verzendkosten worden in rekening gebracht) of langs brengen, maar dit kan alleen in een straal van 20 km rondom Laren. De mogelijkheid bestaat ook  om  op Uw eigen schilderij een bod te laten doen in Doe een bod.

U kunt ons dan een mail sturen met een foto en de beschrijving van Uw kunstwerk en de prijsindicatie. Hier rekenen wij wel een een klein percentage van 6% voor als Uw schilderij verkocht is.

Hoe gaat het bieden:

REGISTREREN.

Stap 1. klik op registreer en maak Uw volledige naam, gebruikersnaam en wachtwoord aan. Stap 2. vul Uw naam, adres, woonplaats, email adres ed. in. Stap 3. ga naar Uw mailbox en klik op de link in de ontvangen mail. U bent nu geregistreerd.. Stap 4. log weer uit door op DOE EEN BOD in de bovenste groene balk te klikken.

 

BIEDEN.

Stap 1. log in met Uw gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2. klik op de naam van de schilder (b.v. A.J. Wildeboer) van het aangeboden schilderij. Stap 3. bied exact - bedrag invullen en bied nu aanklikken. U heeft nu een bod gedaan. Stap 4. Log weer uit door op DOE EEN BOD in de bovenste groene balk te klikken.


Wij wensen U veel plezier met : Doe een bod.

 

NIEUWS

 

 


 

 

Toonwildeboer

Galerie l'Art de Vivre

Geuzenweg 278 
    1221 CB Hilversum
Telefoon: 035-6855700
    Mobiel: 06-41823537
emailButton info@toonwildeboer.com
icon-fb Like mij ook op Facebook

Galerie l'Art de Vivre, Geuzenweg 278, 1221 CB Hilversum.